Η Ευρηματικότητα και η ευελιξία στην αγροτική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα. Ο Ιωάννης Καρυπίδης (Stayia Farm) καινοτομεί απογειώνοντας το αγνό ελληνικό μέλι, σε ανώτερο προϊόν προσθέτοντας βρώσιμο χρυσό 24Κ. Οι διαδικασίες και τα στάδια από την έμπνευση στην υλοποίηση και την επιτυχία.
Η ΕΕ χρειάζεται να εισάγει το 40% της συνολικής ποσότητας µελιού που καταναλώνεται ετησίως, καθώς, σύµφωνα µε τα επίσηµα στοιχεία, η παραγωγή από τα κράτη-µέλη καλύπτει µόλις το 60% της ζήτησης..
Το μέλι της ελληνικής εταιρείας «Μελισσοκομία Αμφίπολης» βραβεύθηκε ως το καλύτερο φυσικό τρόφιμο, στην Διεθνή Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων «Nordic Organic Food Fair» που πραγματοποιήθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας...
Χοιρινό μπούτι ψημένο με μέλι και πορτοκάλι. Μια συνταγή για ένα υπέροχο πιάτο με ένα σιγοψημένο χοιρινό που σίγουρα θα απολαύσετε γιορτινό και όχι μόνο, τραπέζι σας.