Διαδικασία
Στρώνουμε στον πάγκο 4 φύλλα κρούστας.
Βάζουμε κάθε κομμάτι φέτας στη μέση κάθε φύλλου.
Τυλίγουμε σαν ένα φάκελο και αφήνουμε στην άκρη.
Προσθέτουμε το μέλι, το ξύδι και 1 κ.σ. νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και τα βράζουμε, ανακατεύοντας.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το φάκελο μέχρι να αρχίσουν τα φύλλα να ροδίζουν.
Αφαιρούμε από τη φωτιά, τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια, τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
Ρίχνουμε περίπου 1½ κ.σ. σάλτσα στον καθένα και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Υλικά
4 κομμάτια φέτα (70-100 γρ /κομμάτι), κομμένα σε τετράγωνα, πάχους 1 εκ.
4 φύλλα κρούστας
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
2 κ.σ. σουσάμι, καβουρδισμένο
4 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ξύδι
ΧΡΟΝΟΣ: 20 minΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
ΠΗΓΗ