Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛOΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ



 Την Κυριακή 27Ιαν 2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας και η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου μας. Έγινε απολογισμός παρελθόντος έτους και αποφασισθεί η διεξαγωγή εκλογών ένα χρόνο πριν από την λήξη της θητείας του ΔΣ την 10Φεβ 2019 Για να εκλεγεί ΔΣ παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Επίσης Αναγνώστηκε η επιστολή και η εισήγηση του κυρίου Ντουρα στο μελισσοκομικο Βήμα ΟΜΣΕ η οποία μας απειλεί με διαγραφή. Και εγκρίθηκε ΟΜΌΦΩΝΑ η επιστολή που ακολουθεί.





ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΝΕΟ ΣΟΥΛΙ ΣΕΡΡΩΝ, 62100
Τηλ: 697 00 1630 

Αρ. Πρωτοκόλλου: 

Σάββατο, 27/1/2019 

ΠΡΟΣ: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΩΝ 
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ   (ΟΜΣΕ) 



ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ 
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ 
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ 
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΒΗΜΑ 



ΘΕΜΑ: «Απάντηση σε επιστολή της ΟΜΣΕ» 

 Στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, στις 27Ιαν2019, συζητήθηκαν η, από 12Δεκ2018, επιστολή σας και η σχετική εισήγηση σας στο «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΒΗΜΑ» και αποφασίσαμε τα παρακάτω:
 Μας απειλείτε με διαγραφή μέχρι την 31Ιαν2019. Η επιστολή περιήλθε σε εμάς με καθυστέρηση τριανταπέντε ημερών περίπου. Η καθυστέρηση αυτή περιέχει κατά την άποψη μας δόλο και αποσκοπεί εντέχνως στην διαγραφή του συλλόγου μας από την ΟΜΣΕ. Η επιστολή σας αυτή, υπό τύπο τελεσίγραφου, και η σχετική εισήγηση στο «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΒΗΜΑ» κρίθηκαν από την Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, ως αυταρχικά και προσβλητικά για εμάς. Σας παρακαλούμε, στο μέλλον να είστε κατ’ ελάχιστον ευγενείς όταν αναφέρεστε στον σύλλογο μας. 
 Εάν η έπαρσή σας δεν σας επιτρέπει να εκφραστείτε πιο κόσμια τότε να αναθέτονται στην γραμματεία της ομοσπονδίας η σύνταξη παρόμοιων επιστολών/ καταχωρήσεων. 

Επί της ουσίας. Σας γνωρίζουμε ότι: 
 Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο (ΔΣ) του συλλόγου ενεργούν σύμφωνα με το καταστατικό αυτού (άρθρα 2, 3 και 11) τα οποία σας επισυνάπτουμε και σας τονίζουμε ότι ουδόλως αντιστρατεύονται στους σκοπούς της ΟΜΣΕ. Απεναντίας, ο σύλλογος μας προσπαθεί, στο μέτρο του δυνατού, να προάγει τους σκοπούς της ΟΜΣΕ και θα συνεχίσει να πράττει τούτο αγνοώντας αυταρχικές συμπεριφορές και τελεσίγραφα. 

 Η διαγραφή των συλλόγων που βρίσκονται σε δικαστική αντιπαράθεση με το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΣΕ για τους λόγους που επικαλείσθε, είναι προσχηματική και μεθοδευμένη και αποσκοπεί στον αποκλεισμό των εν λόγω συλλόγων από τυχόν διαδικασίες που θα επιβάλει η Δικαιοσύνη. 

 Κύριοι, ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Σερρών παρέχει στήριξη στην ΟΜΣΕ μία εικοσαετία περίπου και θα συνεχίσει την πορεία του, είτε σαν μέλος της, είτε όχι. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν θα αποδεχθεί αυταρχικές συμπεριφορές, αγενείς ανθρώπους και καθεστωτικές αντιλήψεις.


ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 




Eπιστολή-ΜΣ-Σερρων pdf


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...